Blog: Natasja Hendriks – etaleren

Blog: Natasja Hendriks – etaleren

NatasjaWaarom zou je binnen niet naar buiten halen?!

Het is voorjaar dus weer tijd om lekker naar buiten te  gaan en te genieten van de eerste zonnestralen! Het buiten leven kan rustig aan weer beginnen! Een tijd voor nieuwe tuin ideeën?  En waarom zou je binnen niet naar buiten halen?!

Op het moment zijn we bezig om met de studenten een nieuwe frisse voorjaarsetalage te maken. Bij het thema behorende uitspraken zijn; voorjaarstuin, lekker lang buiten zitten onder de overkapping, wit, fris, luchtig en ontspaetalerennnen.

Waarom  zou je die mooie spullen waar je je woonkamer binnen gezellig mee maakt niet ook buiten gebruiken?! Zo kunnen er gezellige kussens in de tuinbank, schapenvachten op de stoelen,  binnen planten naar buiten en er kunnen allerlei gezellige woonaccessoires ook heel goed een plek in je tuin krijgen! En is het niet heerlijk om een buiten bed in je tuin te hebben staan, waar je in de zonnige uurtjes even lekker kunt uitrusten?!
Onze studenten zijn op dit moment druk bezig om een mooie voorjaarsetalage te maken passende bij dit thema. Wij zijn erg benieuwd wat u er van vindt! Kom gerust een kijkje nemen voor het eindresultaat!

Na de meivakantie, op maandag 9 mei a.s. vanaf 13.00 uur zijn de studenten weer aanwezig!

Eén gedachte over “ Blog: Natasja Hendriks – etaleren

  1. En de etalage is prachtig geworden!
    Ik heb helemaal zin in de lente. Laat maar komen zou ik zeggen.

Geef een reactie