Blog: Mirjam Pals – TIP

Blog: Mirjam Pals – TIP

PalsAan mij de eer om de eerste blog van Het Lokaal te schrijven. Het idee is dat er elke week een blog op de site komt te staan. Elke week door een andere leerling of docent geschreven. Een kijkje in de keuken zeg maar, door de ogen van steeds weer iemand anders. Ik ben ontzettend benieuwd wat dat gaat opleveren. Mijn naam is Mirjam Pals en ik ben docent bij team Detailhandel 2,3 & entree in Hengelo. Ik geef aan niveau 2 en de entree les in de winkel.

Afgelopen week hadden we een feestje te vieren. TIP-logo-def_voor-webWe hebben de Team Innovatie Prijs gewonnen! Elk team van het ROC kan zich hiervoor opgeven. Dit jaar hebben 10 teams dat gedaan.

Ieder team wordt bezocht door een afgevaardigde van de jury en daarna worden er 3 teams genomineerd. Op deze 3 teams kon je via de website www.rocvantwente.nl/tip stemmen op je favoriet.

Tijdens de prijsuitreiking moest er een presentatie worden gehouden die voor 50% mee zou tellen en 50% van de stemmen telden mee. Uiteindelijk kwam daar een winnaar uit. En dit jaar waren wij dat. Wat een eer! En ja, we hebben een mooie geldprijs gewonnen, en ja met dat geld kunnen we verder gaan met innoveren, maar er gaat niets boven de erkenning die we voelen voor het ontzettend mooie project dat wij als team hebben opgezet.

kassaOp dit moment is er veel werk aan de winkel. Pasen eruit en nieuwe kassa erin. Wauw wat een geweldig kassasysteem! En wat gaat ons dat een hoop gemak opleveren en wat een mooi systeem voor de leerlingen om mee te werken. Maar voordat het zover is moeten alle artikelen in de winkel in het systeem gezet worden. Heel veel werk aan de winkel dus. Een klusje wat niet zo maar gedaan kan worden door een paar leerlingen. We zullen als team de schouders eronder moeten zetten.

Maar met onze teamspirit gaat dit zeker lukken!

Geef een reactie